Prekių sąrašas pagal prekės ženklą Briogeo

Briogeo priemonių išskirtinumas - efektyvumas ir natūralumas. Visi Briogeo produktai sudaryti iš ne mažiau nei 90% natūralių sudedamųjų dalių. Priemonių sudėtyje naudojami dumblių, vaisių, augalų ekstraktai. Priemonėms papildomo efektyvumo suteikia biotinas, pantenolis, vitaminai B ir E.

Atraskite rūpestingai sukurtas priemones savo plaukams su Briogeo. 

Briogeo plaukų priežūros priemonių išskirtinumas - efektyvumas ir natūralumas. Visi Briogeo plaukų priežiūros produktai sudaryti iš ne mažiau nei 90% natūralių sudedamųjų dalių. Priemonių sudėtyje naudojami dumblių, vaisių, augalų ekstraktai. Priemonėms papildomo efektyvumo suteikia biotinas, pantenolis, vitaminai B ir E, kurie suteikia plaukams elastingumo ir žvilgesio. 

„Briogeo“ - tai apgalvotai parinktas žodžių junginys, puikiai apibūdinantis kompanijos esmę. „Brio“ yra itališkas žodis, reiškiantis „ryškus ir gyvybingas“. Tai siejama ne tik su  šurmulingu Niujorko miestu, kuriame ir gimė šie produktai, bet ir su ryškiomis bei žaismingomis produktų pakuotėmis. „Geo“ yra lotyniškas žodis, reiškiantis „žemė ir gamta“, kuris pabrėžia natūralius ir veiksmingus ingredientus, naudojamus „Briogeo“ priemonių gamyboje.