Wella plaukų dažai Color Touch Sunlights, 60ml
zoom_in
  • −20%
  • Wella plaukų dažai Color Touch Sunlights, 60ml

Wella Professionals plaukų dažai Color Touch Sunlights, 60ml

Wella Professionals
812926341
10,32 €
12,90 €

Su mokesčiais

Wella plaukų dažai Color Touch – tai išskirtiniai pusiau permanentiniai plaukų dažai, suteikiantys plaukų spalvai intensyvaus sodrumo bei nuostabaus spindesio. Sukurti pagal specialią dažų-šviesos tarpusavio sąveikos formulę, kuri suteikia plaukams iki 70% daugiau blizgesio. Be amoniako. Spalva išlieka intensyvi iki 15-20 plovimų. Nudažo iki 50% žilų plaukų. 

Likutis parduotuvėje


Nėra Klaipėdos parduotuvė
Mažas kiekis Vilniaus Žygio g.

Pasirinkti spalvą
  • CT SUNLIGHTS /36, 60ml
  • CT SUNLIGHTS /18, 60ml
Kiekis

Nemokamas pristatymas nuo 29 Eur

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

Pagalba užsakant internetu: +370 609 85671

Wella plaukų dažai Color Touch – tai išskirtiniai pusiau permanentiniai plaukų dažai, suteikiantys plaukų spalvai intensyvaus sodrumo bei nuostabaus spindesio. Sukurti pagal specialią dažų-šviesos tarpusavio sąveikos formulę, kuri suteikia plaukams iki 70% daugiau blizgesio. Be amoniako. Spalva išlieka intensyvi iki 15-20 plovimų. Nudažo iki 50% žilų plaukų. 

Naudojimas:   „Color Touch“ dažus maišykite su „Color Touch emulsija“ (1,9 proc. ar 4 proc. Maišykite santykiu 1:2, pvz. 30 g + 60 g emulsijos. Maišykite dubenyje ar aplikatoriaus buteliuke.

Kaip užtepti?          

  • Užsidėkite tinkamas pirštines.
  • Norint greitai užtepti dažus, rekomenduojama naudoti aplikatoriaus buteliuką.
  • „Color Touch“ dažus taip pat galima užtepti ir šepetėliu, paimant priemonę iš dubenėlio.
  • Dažus tepkite ant šampūnu išplautų, rankšluosčiu nusausintų plaukų, tolygiai – nuo šaknų iki galiukų.

Kiek laikyti?         

Nešildant: 20 minučių ar 15 minučių po ilgalaikio sušukavimo / tiesinimo.

Šildant (naudojant „Climazon“ sistemą): 15 min. ar 10 min. po ilgalaikio sušukavimo / tiesinimo.

Jei reikia, laikymo laiką galima pratęsti iki 5 min.

Šaknų dažymas

  •  Dažų mišinį tepkite nuo plaukų šaknų iki galiukų.
  •  Palikite dar 5 min.

 Spalvos išlyginimas

  • Dažų mišinį tepkite nuo plaukų šaknų iki galiukų.
  • Palikite dar 5 min.

Po dažymo
          Kai laikymo laikas baigėsi, užpilkite šiek tiek šilto vandens ir švelniai trinkite.  

Saugumo rekomendacijos:

Skirta tik profesionaliam naudojimui. Gali suteikti alerginę reakciją. Saugokite, kad nepatektų į akis. Jei netyčia patektų į akis, gausiai nuskalaukite vandeniu. Nenaudokite akių blakstienų ar antakių dažymui. Užsidėkite tinkamas pristines. PLAUKŲ DAŽAI GALI SUKELTI ALERGINES REAKCIJAS, KURIOS RETAIS ATVEJAIS GAI BŪTI RIMTOS. Todėl labai svarbu imtis visų atsargumo priemonių. Gaminio negalima naudoti klientams:

  •           Anksčiau pasireiškė alerginė reakcija į dažus;
  •           Jų galvos oda jautri ir sudirgusi. Tokiais atvejais, prieš naudojant bet kokius dažus, būtina pasikonsultuoti su gydytoju.

JEI DAŽYMO METU PASIREIŠKIA:

  •           Bet koks dilgčiojimas ar nudegimas, ar (ir) išbėrimas: nedelsiant išskalaukite plaukus ir netęskite dažymo, kadangi gali įvykti rimtesnė alerginė odos reakcija. VĖLIAU, plaukų negalima dažyti, prieš tai nepasikonsultavus su gydytoju ir negavus mediko patarimo.
  •           Sparčiai besiplečiant odos sudirgimui, pasireiškus galvos svaiguliui, trūkstant oro ir (ar) patinus akių vokams ar veidui: plaukus būtina nedelsiant išskalauti ir NEDELSIANT KREIPTIS Į MEDIKUS.

JEI PO DAŽYMO AR KELIOS DIENOS PO JO pasireiškia tokie simptomai kaip odos ar galvos odos niežėjimas, odos ar galvos odos paraudimas, akių odos patinimas, šlapiuojant ar iškilus pūslelių ant odos ar galvos odos, NEDELSIANT BŪTINA KREIPTIS Į MEDIKUS.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Jei ant odos yra tatuiruočių, alerginės reakcijos pavojus padidėja. Nenaudokite, jei plaukai prieš tai buvo dažyti dažais, kurių sudėtyje yra metalinių junginių. Dažų maišymui nenaudokite metalinio dubenėlo ir (ar) mentelės. Neviršykite nurodyto priemonės laikymo laiko. Pasibaigus priemonės laikymo laikui, plaukus gerai išskalaukite. Nedelsiant nuplaukite bet kokius ant odos ar ant drabužių užtiškusius priemonės lašelius. Labai prakaituojant, priemonė gali nutekėti ir ant audinių likti dėmių. Sumaišytą priemonę būtina sunaudoti nedelsiant. Nenaudokite jokių priemonės likučių ir juos nedelsiant išmeskite. Mišinio nepalikite uždarytame butelyje (butelio sienelės gali išsiplėsti / sutrūkti). Prieš išmetant priemonės pakuotę, ji turi būti visiškai tuščia. LAIKYKITĖS ŠIŲ NURODYMŲ IR ATSARGUMO PRIEMONIŲ BEI DUOKITE JAS PASKAITYTI KLIENTUI.

Ingredients: AQUA, CETEARYL ALCOHOL, ETHANOLAMINE, LAURETH-3, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM SULFATE, GLYCERYL STEARATE SE, DECYLTETRADECANOL, SODIUM LAURYL SULFATE, CERA ALBA, PARFUM, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, MICA, SODIUM SULFATE, ASCORBIC ACID, HYDROLYZED KERATIN, DISIDIUM EDTA, CI 77891, Toluene-2,5-DIAMINE SULFATE, HEXYL CINNAMAL, 4-AMINO-2-HYDROXYTOLUENE, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCI, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID. Produktų ingredientų sąrašas gali skirtis priklausomai nuo atspalvio Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Talpa: 60 ml.

Tinkamumo naudoti terminas: 12 mėnesių po atidarymo. 

Gamintojas: Wella Professionals, Vokietija. 

chat Komentarai (0)

Susijusios prekės