zoom_in
  • L'Oreal Professionnel Pro longer šampūnas, 300 ml

L'Oreal Professionnel Pro longer šampūnas, 500 ml

L'oreal Professionnel
868513
3474636975853
30,00 €

Su mokesčiais

L'oreal Professionnel Pro longer linija sukurta plaukams, kuriems trūksta tvirtumo ir žvilgesio, o plaukų galiukai šakojasi. 

Likutis parduotuvėje


Mažas kiekis Kaunas PC Akropolis
Mažas kiekis Vilniaus CUP
Mažas kiekis Kauno parduotuvė
Mažas kiekis Kauno Mega
Mažas kiekis Vilniaus Outlet, V. Pociūno g.
Mažas kiekis Vilniaus Ozo g.
Mažas kiekis Vilniaus Trakų g.
Nėra Vilniaus Žygio g.

block Išparduota

Nemokamas pristatymas nuo 29 Eur

Pristatymas per 3 darbo dienas

Pagalba užsakant internetu: +370 609 85671

L'oreal Professionnel Pro longer priemonės įsiskverbia giliai į plauką ir jį pripildo, dėl to plaukai atrodo tvirtesni, tampa lygesni, o plaukų galiukai mažiau šakojasi ir veliasi.

Veiklieji komponentai:

  • Priemonių sudėtyje esantis amino rūgščių kompleksas skatina plaukų augimą, plaukai tampa tvirtesni ir žvilgesni. 
  • L'Oreal patentuotas užpildas A100 sukurtas specialiai plaukų galiukams užpildyti, dėl to jie mažiau veliasi ir lūžinėja. 

Ši linija puikiai tiks pažeistiems, chemiškai paveiktiems plaukams atstatyti ir puoselėti.

Linijos priemonės tinka visų tipų plaukams. 

Naudojimas: šampūną įmasažuokite į drėgnus plaukus ir kruopščiai išskalaukite. Jei patektų į akis, nedelsdami nuplaukite.

Norėdami geriausio efekto atlikite procedūrą tiesiog namuose! Išplaukite plaukus Pro longer šampūnu ir nuskalaukite, tuomet plaukų galiukius ištrinkite koncentratu, palaikykite 3-5 minutes ir nuskalaukite. Užbaigimui rinkitės Pro Longer nuo karščio saugantį ir plauko kutikulę glotninantį plaukų kremą. Rezultatas: žvilgantys, paklusnesni plaukai ir mažiau skilinėjantys galiukai.

Ingredients: Aqua / Water / Eau, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Dimethicone, Citric Acid, Hexylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Amodimethicone, Carbomer, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Trideceth-10, Glycerin, Salicylic Acid, Glycol Distearate, Arginine, Panthenol, Mica, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Peg-100 Stearate, Linalool, Steareth-6, Phenoxyethanol, Limonene, Coco-betaine, Trideceth-3, Hydroxycitronellal, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Citronellol, Alpha-isomethyl Ionone, Aminopropyl Triethoxysilane, Acetic Acid, Fumaric Acid, Polyquaternium-6, Parfum /Fragrance. C240982/2

Kiekis: 500 ml

Tinkamumo naudoti terminas: 12 mėnesių po atidarymo. 

Gamintojas: L'Oreal Professionel, Prancūzija.

chat Komentarai (0)

Susijusios prekės