Davines OI/pienelis-viskas viename, 135ml
zoom_in
  • Davines OI/pienelis-viskas viename, 135ml

Davines OI/pienelis-viskas viename, 135ml

Davines
76012
8004608285199
33,00 €

Su mokesčiais

Davines OI/pienelis - viskas viename - plaukus gražinantis pienelis. 

Likutis parduotuvėje


Mažas kiekis Kaunas PC Akropolis
Yra Vilniaus CUP
Mažas kiekis Kauno parduotuvė
Mažas kiekis Klaipėdos parduotuvė
Yra Kauno Mega
Yra Vilniaus Outlet, V. Pociūno g.
Mažas kiekis Vilniaus Ozo g.
Mažas kiekis Vilniaus Trakų g.
Mažas kiekis Vilniaus Žygio g.

Kiekis

Nemokamas pristatymas nuo 29 Eur

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

Pagalba užsakant internetu: +370 609 85671

Šis pienelis ypatingas tuo, jog ypatingai turtinga pienelio formulė atlieka kelias funkcijas vienu metu: suteikia spindesio, minkštumo ir švelnumo, palengvina sausų ir šlapių plaukų šukavimą, sustabdo garbanojimąsi, puikiai kondicionuoja, drėkina ir suteikia plaukams tankumo, bet neapsunkina plaukų.

Naudojimas: panaudojus OI šampūną, rankšluosčiu išdžiovinti plaukus ir užpurkšti 10-15 kartų OI/pienelio-viskas viename ant plaukų šaknų ir galiukų. Neskalauti ir imti formuoti šukuoseną. Atsižvelgiant į plauko tipą, pamažinti ar padidinti papurškimų skaičių. Jei plaukas yra plonas, pirma naudoti OI kondicionierių, po jo - OI/pienelį-viskas viename. Jeigu plaukas yra ypatingai išdžiūvęs, naudoti OI/pienelį-viskas viename ant sausų plaukų kaip drėkinamąją priemonę – užsipurkšti šio produkto tiesiai ant delno ir įtrinti jį į plaukus.

Ingredients: Aqua/​Water/​Eau, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Parfum/​Fragrance, Behentrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Tocopherol, Cetyl Alcohol, Amodimethicone, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone/​Silsesquioxane Copolymer, Sodium Benzoate, Trideceth-5, Citric Acid, Glycerin, Trideceth-12, Cyclopentasiloxane, Citronellol, Geraniol, Phenoxyethanol, Helianthus Annuus Seed Oil/​Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Bixa Orellana Seed Extract

Talpa: 135 ml

Tinkamumo naudoti terminas: 12 mėnesių po atidarymo.

Gamintojas: Davines, Italija. 

chat Komentarai (0)

Susijusios prekės